Hoogstandje in Park Rusthoff 

Het ooievaarsnest in park Rusthoff is dankzij de inspanningen van onze vrijwilligers weer voorbereid om een ooievaarspaar te ontvangen. Ondanks het advies van deskundigen dat de ooievaars beter in staat zijn dan de mens om een mooi nest te maken, bleven de ooievaars de afgelopen twee jaar weg. Afgelopen vrijdag namen de vrijwilligers onder leiding van Gerard Rutgrink dit jaar het nest zelf onder handen. Met een hele hoge bouwsteiger hebben Gerard en Leonieke Nijssen op grote hoogte het nest weer in gereedheid gebracht. De majestueuze vogels hoeven slechts voor de afwerking zorg te dragen om een veilige en comfortabele broedplaats te hebben. Laten we hopen dat de ooievaars dit jaar terugkeren naar park Rusthoff, dat we binnenkort weer het karakteristieke geklepper horen en zij hier hun thuis vinden.