NLdoet frist Park Rusthoff op

Park Rusthoff ontwaakt weer uit de winterslaap die duidelijk zijn sporen heeft achtergelaten. Goed moment dus om aan te sluiten bij NLdoet en met extra hulp het Park Rusthoff klaar te stomen voor een mooi seizoen van eindeloos genieten van ons bijzondere park.

Je kunt al genieten van de vele bloeiende stinsen planten, de eerste signalen dat de lente is begonnen. Alleen het straatmeubilair zoals de banken, prullenbakken, straatlantaarns, de bruggen en vlonders tonen nog de nodige aanslag van de winter. Mooi dus dat zo’n dertig vrijwilligers op zaterdagmorgen de emmers vulden met een lekker sopje, om vervolgens de groene aanslag weg te poetsen. Ook een drietal banken werd grondig aangepakt door ze te schuren en te schilderen. Tussen het poetsen door werd lekker met elkaar koffie gedronken en geluncht.

In de middag werd teruggekeken op een geslaagde dag, zowel het park dat weer staat te glimmen als de gezellig sfeer waarin we dat met een grote groep hebben gedaan.