Lentefestival afgelast

Helaas zal het Lentefestival in het prachtige park Rusthoff te Sassenheim dit jaar niet doorgaan. Dit spijt ons erg, gezien we terugkijken op 2 mooie, geslaagde festivals met een groot aantal enthousiaste bezoekers.

Daarom zullen wij aankomend jaar opnieuw  het festival in het park organiseren, zodat lokale artiesten, stichtingen, verenigingen, ondernemers en organisaties kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Mocht u geïnteresseerd zijn om aankomend jaar deel te nemen aan het festival, dan kunt u een mail sturen naar: lentefestivalRusthoff@gmail.com Wij zullen dan contact met u opnemen, zodra de datum van het volgende festival geprikt is. Wij hopen u allen dan in grote getalen weer te kunnen ontvangen in ons mooie park.

Bébel Gips,

namens de Evenementencommissie van Park Rusthoff te Sassenheim