Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout doet genereuze donatie

Vlnr: Ton Wijsman (vz EC); Dirk Dekker (bestuurslid Kringloop); Aad Reijerse (lid EC); Bas van Leeuwen (vrijwilliger Kringloop) en Dirk Meinders (lid EC).

Sassenheim, 2 juli 2024 – Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout heeft een genereuze donatie gedaan om de aanschaf van een nieuwe partytent voor de Evenementencommissie van het park Rusthoff te Sassenheim mogelijk te maken. De donatie komt op een perfect moment, nu er allerlei activiteiten in het park Rusthoff plaatsvinden. De overhandiging vond plaats voor het paviljoen in het park Rusthoff.

De nieuwe partytent zal een belangrijke rol spelen in het bieden van schaduw en bescherming bij evenementen in het park. Zo kan een orkest toch gewoon spelen, ook als er een voorspelling is van regenachtig weer. Zonder tent zal zo’n evenement sneller worden afgeblazen.

Ton Wijsman, voorzitter van de Evenementencommissie, reageert verheugd op de donatie: “Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze steun van de Stichting Kringloop Herenstraat 63. Deze partytent is een aanwinst voor allerlei evenementen in het park Rusthoff.”

De Stichting Kringloop Herenstraat 63 in Voorhout staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en het ondersteunen van goede doelen in de Bollenstreek. “Het ondersteunen van lokale initiatieven past perfect binnen onze missie”, aldus Dirk Dekker, bestuurslid van de Stichting.

De nieuwe tent kan nu worden aangeschaft en binnenkort in gebruik worden genomen bij allerlei activiteiten in het park Rusthoff.