Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Paviljoen Sassennest

Sassennest

Paviljoen Sassennest met logo

 

 

In het kader van het 95-jarig bestaan en hun maatschappelijke betrokkenheid, heeft Woningstichting Vooruitgang in Park Rusthoff een prachtig paviljoen gerealiseerd dat bij de oplevering de naam “Sassennest” kreeg.

Sinds de oplevering, op 5 maart 2010, is paviljoen het Sassennest uitgegroeid tot een zoete inval en het kloppende hart van park Rusthoff en vervult het een belangrijke functie bij evenementen die in het park worden georganiseerd. Een prettige plek om te vertoeven en te genieten van een versnapering. In de winter lekker warm binnen en in de zomer buiten op het zonnige terras, waar volop genoten kan worden van het wijde uitzicht over het gazon van het grote eiland en de zichtlijnen richting de rest van het park. Gedurende de zomer bruist het gazon van sport en spel en ander vermaak en is er ook voldoende gelegenheid om ongestoord te luieren.

In het Sassennest zwaait een driekoppig team, bestaande uit Inge Paus, Karin ter Beest en Eric Dijkstra de scepter en samen met een enthousiast team van medewerkers worden tijdens de verruimde openingstijden nieuwe ideeën ontplooid. Zo is er bijvoorbeeld elke donderdagochtend in de periode 1 oktober t/m 31 maart vanaf 10.00 uur een gezellige workshop voor haken en breien waarbij steeds meer dames zich aansluiten. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom. Wilt u een high tea, een cursus, vergadering, training of workshop organiseren in het paviljoen, dat kan. Er is heel veel mogelijk. Voor elke gelegenheid is het Sassennest per dag of dagdeel te huur en geldt er dan uiteraard een besloten karakter.

Voor inlichtingen is het Sassennest tijdens openingstijden bereikbaar op 0252-866390.

Voor inlichtingen, tarieven en reserveringen: 06-53 72 30 13 of per e-mail via het Contact formulier.

Het Sassennest is van 1 oktober t/m 31 maart geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur .
Van 1 april t/m 30 september op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Het Sassennest is uitgerust met een AED defibrillator en wifi.